• vv Heerenveense Boys
 • Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys

ING, hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal.

Digitale spelerspassen

Een groot aantal personen zal in de komende weken gevraagd worden via de leider, trainer of direct via de e-mail om een actuele pasfoto aan te leveren voor een nieuwe spelerspas. Het betreft vanaf komend seizoen nieuwe digitale spelerspassen voor spelers of speelsters van het geboortejaar 2006 die volgend jaar voor de onder 13 competitie (voormalige D-pupillen) uit uitkomen en vervanging van spelerspassen voor (nieuwe) leden waarvan geen actuele pasfoto beschikbaar is.

Om voor al deze personen bij de start van het nieuwe seizoen een geldige spelerpas te regelen dienen in mei de pasfoto's aangeleverd te worden. Mocht je in de komende periode benaderd worden dan graag zo spoedig mogelijk de foto aan te leveren op de gewenste manier, dit kan zijn:

 1. Digitaal aanleveren recente pasfoto (JPG, GIF of PNG formaat), graag als naam van de foto/file de spelersnaam en geboortejaar vermelden zodat duidelijk is van wie de pasfoto is; Bestanden (complete set van 1 team) opsturen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 2. Een pasfoto (hardcopy) aanleveren, graag op de achterkant zowel de naam als het geboortejaar van de speler vermelden zodat duidelijk is van wie de spelerspas is. Complete set in envelop aanleveren in het postbakje van de ledenadministratie (wedstrijdsecretariaat).

Sterke voorkeur is dat de pasfoto's digitaal worden aangeleverd aangeleverd, waardoor de verwerking en het inlezen in Sportlink een stuk eenvoudiger is.

Spelers/speelsters waarvan de club eind mei GEEN pasfoto kan inleveren bij de KNVB dienen er rekening mee te houden dat ze de eerste beker- en/of competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen niet kunnen spelen. De KNVB zal namelijk geen dispensatie of tijdelijke spelerspassen afgeven gezien de speler volgens hun voldoende tijd heeft gehad om zijn zaakjes op orde te brengen.

Voor vragen kun je contact opnemen met onze Ledenadministratie:
Marcel van der Meer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In aansluiting op de digitale spelerspas wordt ook het wedstrijdformulier digitaal. Onderstaand artikel van de KNVB geeft hier extra informatie over.

Amateurvoetbal gaat over op mobiel digitaal wedstrijdformulier

Volgend seizoen, 2017-2018, stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app op een smartphone of tablet gaan. De Wedstrijdzaken-app is te downloaden voor iOS en Android.

"Een mooie ontwikkeling voor ons amateurvoetbal. Ik denk dat iedereen blij is dat ook de wedstrijdformulieren de stap naar het digitale tijdperk hebben gemaakt", zegt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee. "Sinds dit seizoen wordt de app gebruikt in het zaalvoetbal en wordt er ook in het veldvoetbal mee getest. De resultaten en de ervaringen van voetballers, bestuursleden en scheidsrechters zijn zo positief, dat we nu hebben besloten om al met ingang van het volgende seizoen volledig over te gaan op het mobiele wedstrijdformulier."

Minder tijd en moeite

Van der Zee: "Met deze app kost het invullen van de wedstrijdformulieren minder tijd en moeite. Dit betekent minder administratief werk en voor vrijwilligers is het erg belangrijk dat er minder tijd verloren gaat. En na afloop van de wedstrijd is er meer tijd voor 'de derde helft'."

Via bijeenkomsten, online informatie en persoonlijk contact zal de KNVB de komende periode alle verenigingen en wedstrijdofficials ondersteunen bij de introductie van het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Op KNVB Assist zal alle beschikbare informatie worden gepubliceerd.

Spelerspassen

Onderdeel van de Wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van volgend seizoen afgeschaft. De uitlevering van deze passen is reeds gestopt. Per 4 maart is het daarom, voor dit lopende seizoen, toegestaan om te spelen met een geldige officiële legitimatie in plaats van een spelerspas. Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen; dit proces gaat volledig digitaal.

Ook dit seizoen kan de app al gebruikt worden, alleen nog niet voor het wedstrijdformulier. Ieder lid (speler of staf) kan zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Wedstrijdofficials kunnen de Wedstrijdzaken-app ook gebruiken voor het persoonlijke programma (aanstellingen) en kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

Meer informatie is te vinden op de site van de KNVB, o.a:

Volgende wedstrijd

Onze Club

v.v. Heerenveense Boys
Sportpark 'de Akkers'
Rottumerweg 1
Postbus 839
8440 AV  Heerenveen
+31 (0)513 - 636644
KVK: 40000806

Vertrouwenscontactpersoon

De Agenda